Centrale Verwarming

We helpen u graag bij het aanleggen, aanpassen en onderhouden van uw centrale verwarming.

In de regio Boortmeerbeek zijn wij al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van centrale verwarming. Wij helpen u graag bij het verwarmen van uw huis of complex.

Hoe werkt centrale verwarming.

Centrale verwarming, ook wel chauffage genoemd, verwarmt water, stoom of lucht op een centrale plaats in de woning. Wij plaatsen radiatoren in uw woning die de warmte naar de rest van uw woning vervoeren. Deze radiatoren zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten.

Brandstof voor uw centrale verwarming

Weet u niet zeker welke brandstof u moet kiezen? Laat ons een handje helpen. U heeft namelijk de keuze uit:

  • Stookolie

Een cv-ketel met stookolie heeft een stookolietank nodig. Heeft u nog geen tank, dan plaatsen wij deze. U bent wettelijk verplicht om de stookolietank één keer per jaar te laten controleren.

  • Gas

Gas wordt aangesloten op het stadsnetwerk. Is dit voor uw woning niet mogelijk, dan plaatsen wij een gastank. U bent wettelijk verplicht om de gastank één keer in de twee jaar te laten controleren.

Is milieuvriendelijkheid voor u de beslissing factor? Dan kiest u gas. Gas produceert 25% minder CO2. En de onderhoudskosten zijn lager.

Temperatuurregeling

Regel gemakkelijk de temperatuur in uw woning via een elektrische kamerthermostaat. Deze plaatsen wij op uw radiatoren zodat u zelf de temperatuur per radiator kunt regelen.

Loopt u graag een warm huis binnen zonder dat u de hele dag de verwarming aan laat staan? Met de slimme thermostaat stelt u van te voren in hoe laat de verwarming aanslaat. Zo houdt u uw kosten laag en uw huis warm.

Regel uw centrale verwarming via uw smartphone

Vergeten de thermostaat van te voren in te stellen? Ook dit is geen probleem meer. Tegenwoordig bestaat namelijk overal een app voor. Nu ook voor uw centrale verwarming. Vanaf afstand stelt u snel en gemakkelijk de verwarming voor het gehele huis in.

Vloerverwarming

Ook uw vloerverwarming leggen wij aan. Bij vloerverwarming plaatsen wij leidingen in uw vloer. Verwarming van water in deze leidingen zorgt ervoor dat de warmte wordt afgegeven aan de lucht. Uw vloer wordt heerlijk warm en u heeft geen last meer van blote voeten op koude tegels.

 

Stuyck BVBA maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met deze cookies. Meer info Ok, ik begrijp het