Badkamerrenovatie

Van A tot Z. U kiest het materiaal en wij zorgen voor uw nieuwe badkamer! Makkelijk, toch?

De badkamer is vaak een plaats waar u na een lange dag nog even kunt relaxen. Bent u er echter een beetje op uitgekeken, dan geniet u ook net even iets minder. En daar kunnen wij u bij helpen! Met onze uitgebreide vakkennis, aantrekkelijke prijzen en uitstekende afwerking, bezorgen wij u badkamer waar u nog jaren van kunt genieten.

 Professionele badkamerrenovaties

Bij een badkamerrenovatie komt veel kijken. En dit nemen wij u graag uit handen. Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in badkamerrenovaties in de regio Boortmeerbeek. Zo toveren wij uw oude badkamer om in de badkamer van uw dromen.

Wilt u alleen het sanitair vervangen? Bekijk dan eens onze selectie van badkamermeubelen. Nieuwe wasbak, toilet, bad of douchecabine? Wij regelen het allemaal. Kiest u liever een volledige badkamerrenovatie, bekijkt u dan eens onze afgewerkte projecten ter inspiratie. Wij leggen elektriciteit, plaatsen nieuwe tegels en doen al het mets- en voegwerk.

Vloerverwarming

Heeft u al eens gedacht aan vloerverwarming in uw badkamer? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij plaatsen buizen in uw vloer om uw badkamer gelijkmatig te verwarmen. Zo heeft u nooit meer koude voeten na een warme douche.

U kunt kiezen uit twee soorten systemen:

  1. Warmwatersystemen:

Wij plaatsen buizen in uw vloer die warm water vervoeren.

– Bij natte vloerverwarming plaatsen wij de buizen bovenop de isolatie en               vervolgens storten we cement. Het nadeel is dat u zes tot acht weken moet           wachten met stoken. U kiest deze optie het beste in de zomer.

– Droge vloerverwarming: Wij gebruiken hier geen cement voor, maar          materialen zoals piepschuim met een laag aluminium. U kunt hierbij direct         stoken.

  1. Elektrische systemen:

Wij plaatsen kabels, verwarmingsmatten of geleidende folie in uw vloer. Voor         veiligheidsredenen hebben de kabels en matten een aarding nodig.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

  1. Uw vloer verwarmt egaal wat vaak als zeer prettig wordt ervaren.
  2. Radiatoren zijn in uw badkamer niet meer nodig; u heeft meer plaats op uw muur.
  3. De 100% stralingswarmte heeft positieve invloed op luchtvochtigheid.
  4. Onderhoud is niet nodig en er komt geen stof vrij.

Heeft u graag warme voeten, overweeg dan ook vloerverwarming in de overige kamers van uw huis. Het is een zuinig systeem om uw huis op te warmen.

Afval

Een renovatie brengt veel afval met zich mee. Maar u wilt natuurlijk direct van uw gloednieuwe badkamer kunnen genieten. Daarom verwijderen wij al het afval voor u, zodat u hier geen last van heeft.

Kosten badkamerrenovatie

De kosten heeft u vaak zelf in de hand. Wilt u uw badkamer eenvoudig opfrissen aan de hand van nieuw sanitair, dan bent u goedkoper uit dan wanneer u kiest voor een complete renovatie.

Wij renoveren uw badkamer voor een aantrekkelijke prijs.

Stuyck BVBA maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je akkoord met deze cookies. Meer info Ok, ik begrijp het